Na lang wikken en wegen uiteindelijk toch maar besloten om mn D300 bij de GSMdealer te bestellen. Onder rambours betalen of via iDeal kon niet dus toen maar via Paypal gedaan. Kost je €8,- en een week maar dan heb je nog iets meer zekerheid dan als je het zomaar overmaakt... zeker als je de winkel niet kent, zoals in mijn geval.
Na ontvangst van het verschuldigde bedrag kreeg ik meteen een status-change in de mail en 6 dagen later (incl. een weekend) kwam de UPS man een camera brengen.
In de doos zat helaas een franse handleiding en na een mailtje daarover naar GSMdealer kreeg ik antwoord dat er een nederlandse versie opgestuurd werd. 2 Dagen later had ik die in huis, rechtstreeks van Nikon. (Inderdaad, eigenlijk had die nederlandse handleiding er van begin af aan in moeten zitten maar deze oplossing vond ik ook acceptabel)
Bereikbaarheid per email is prima, telefonisch zou het netter zijn als er een 'gewoon' nummer te bellen was ipv een 0900-nummer.
Ook jammer dat afhalen niet mogelijk is maar goed, ieder voordeel heb zn nadeel he?
Grote, goed verpakte doos, verzonden via UPS.
Track en Trace werkt ook zonder problemen.
De handleiding was dus frans en dat is heel snel verholpen na een malitje.