17 december 2007 een HTC P4350 UK besteld, deze stond als uit voorraad leverbaar op de website.
22-12-2007 krijg ik een mail, dat ze wachten op de goedkeuring van mijn huidige provider vanwege nummerbehoud en dat dit enkele dagen kan duren.
Tussen kerst en oud en nieuw nog maar eens achter het geheel aangebeld of mijn provider het nummerbehoud al goedgekeurd had. Dit was allang het geval. Dus ik vroeg waarom mijn bestelling dan nog niet verstuurd was, bleek dat mijn toestel BEPERKT leverbaar was en ze vroegen, waarom ik dit niet wist? Op dat moment stond het toestel gewoon als UIT VOORAAD LEVERBAAR, 10 min. na mijn telefoongesprek is dit aangepast. Ik mocht uiteindelijk kiezen om de bestelling te annuleren of te wachten, uiteindelijk heb ik besloten om te wachten.
Uiteindelijk blijkt nadat mijn contract in is gegaan dat ze de voordeelbundels pas een maand later in hebben laten gaan als de datum waarop het nummer geporteerd werd. Ook dit is nergens gecommuniceerd en de reden is me al helemaal niet duidelijk. Het is maar goed dat ik zelf mijn provider heb gebeld om alles te controleren, anders had ik een dure rekening gehad i.v.m. internet en sms.
Conclusie:
- Website is niet gekoppeld aan voorraad
- Slechte communicatie naar de klant toe (je moet zelf bijna om alles vragen, anders zit je weken te wachten zonder dat je wat hoort)
- Voordeelbundels slecht afgesloten
- Je moet vragen om een track en trace nummer, zou wat mij betreft standaard mogen zijn.
Netjes verpakt en compleet geleverd.
KlantenserviceAan de telefoon zijn de medewerkers erg vriendelijk en netjes, ook nadat je bestelling al geplaats is.