Gisteren een Dell 2408wfp scherm besteld. Het scherm was in de "April actie" 25% afgeprijsd !!! van 799 voor 635 euro. Voor een echt S-PVA scherm is dit echt een koopje. De verzending was heel de maand gratis. Ook zat er standaard 3 jaar premium support / warranty op wat bij veel andere merken niet zo is.
Ik vond de website erg duidelijk. Maar het is wel smaak afhankelijk. Ook zijn de standaard specificaties die te vinden zijn idd sumier. Je moet echt in pdf's neuzen voor diepgaandere specificaties. Maar ja als je weet wat je wil dan hoef je natuurlijk niet alles op de Dell site te zoeken. Onafhankelijke reviews geven bij mij altijd de doorslag om een bepaald product aan te schaffen. Daar kwam deze monitor erg goed uit de bus dus echt specs nasnuffelen heb ik niet gedaan.
De verzending is Super. Alhoewel ik denk dat het in mijn geval een uniekum is geweest. Ik heb de monitor gisteren besteld rond 13:00 was ik eruit en had ik m betaald met mijn CreditCard. Vandaag had ik 'm om 11:00 uur al thuis staan. Sneller kan haast niet. Echt top gewoon.
KlantenserviceGeen aftersales nodig gehad. Wel Pre Sales. Wat altijd loont is Dell te bellen. Ik had aangegeven dat het scherm net wat over mijn budget ging. 639. Ik gaf aan dat ik de 6 graag in een 5 veranderd zou willen zien omdat anders mijn vrouw het gewoon te duur zou vinden. Wat er achter de 5 zou staan liet ik aan de verkoper van Dell over. Uiteindelijk heeft hij een enorm mooi aanbod gedaan en ben erg te spreken over de sales methode van Dell. Het is hardselling maar ook daarmee kun je je eigen voordeel doen. Dus altijd bellen is mijn advies.
Top Dries van Dell !