De reden dat ik bij Electro Sky terechtkwam, is dat ze de laagste prijs uit de pricewatch hadden voor het product dat ik wilde hebben.
De website van elektroSky is erg duidelijk. Op sommige punten komt de site niet zo professioneel over (veel plaatjes van producten zijn bv verkeerd geresized, zodat ze uitgerekt zijn), maar dat mag de pret niet drukken. Alles wat ik zocht, had ik zo gevonden. Wat verder ook handig is, is dat je je oude bestellingen op de site kan bekijken.
Op dinsdagavond had ik een telefoon besteld, en gelijk het geld overgemaakt. Hiervan kreeg ik gelijk een bevestiging per email. De volgende dag kreeg ik 's ochtends een mailtje dat de betaling binnen was. Ondanks dat er op de site stond, dat de levertijd 2-5 dagen zou zijn, kreeg ik later die dag een mailtje dat de bestelling verzonden was.
De verzending gebeurde met TNT en was dus te volgen via Track&Trace. Ik had zoals gezegd dinsdagavond besteld, en donderdag werd het pakketje afgeleverd. Dit was sneller dan ik verwacht had, prima dus.