Na mijn bestelling van de E8400 bij een anders shop geannuleerd te hebben (duurde te lang) kwam ik via de pricewatch deze shop tegen. Na wat rond gekeken te hebben op de website die netjes en vrij overzichtelijk is zag ik dat er van de E8400 nog een aantal op voorraad waren, om dit te bevestigen heb ik een mail gestuurd naar de eigenaar die zeer snel hier een reactie op gaf! Hij gaf aan dat ze in de middag bezorgd zouden worden. Aangezien ik vaker beloftes kreeg over de E8400 was ik hier wat sceptisch over en heb ik de bestelling niet meteen geplaats. Echter een uur later weer een email ontvangen dat de processor binnen was...de bestelling hierna geplaatst en betaald. Door de snelle mailwisselingen met de eigenaar ben ik zeer tevreden over hoe je als klant behandeld wordt.
Verzendingaangezien ik de processor zo snel mogelijk wilde hebben (wachtte er al ruim een maand op terwijl de rest van mijn systeem al binnen was) vroeg ik of het mogelijk was deze naar mijn werk te sturen als dit kon binnen een dag (niemand op thuisadres aanwezig om pakket aan te nemen) en wanneer dit niet haalbaar was deze gewoon naar mijn thuisadres te sturen een dag later (weekend). De eigenaar verzekerd me snel via de mail dat dit geen enkel probleem was en ik kreeg dan ook keurig de volgende dag op mijn werk een goed verpakte processor. De doos waar deze in zat bevatte de processor in zijn eigen verpakking + genoeg opvulmateriaal. Er werd niet gebruikt gemaakt van een track&trace nummer maar werd wel de dag van verzending per mail op de hoogte gesteld dat het pakket de status "shipped" had. Al met al dus prima afgehandeld.
KlantenserviceGeen ervaring mee