Hardware.com

Deze shop verkoopt voornamelijk professionele netwerkapparatuur. Echter had ik een goedkoper/instap Cisco router nodig dus maar hier besteld aangezien deze in Nederland overal duurder was. Met bestellingen van boven 200 euro zijn de verzendkosten naar Nederland gratis.

Na ik de bestelling had geplaatst werd ik de volgende dag gebeld (door een Nederlands sprekende Engelse dame) om te bevestigen. Er bleek er nog één op voorraad, maar daarvan was de doos beschadigd. Toen ik had aangegeven deze niet te willen, ben ik akkoord gegaan met het wachten op een 'vers' exemplaar.

Later in de week werd ik nogmaals gebeld dat mijn router was gearriveerd en deze verzonden zou worden. Goede service dat nabellen en updaten per mail!

De verzending vind plaats via DHL. De één heeft goede ervaringen en de ander mindere. Ik had mijn bestelling af laten leveren op mijn werkadres, deze was ivm goede vrijdag gesloten. Ik heb diezelfde avond nog met het trackingnummer en legitimatie het pakket zelf opgehaald bij het DHL depot in de buurt.

De doos was in orde, goed verpakkingsmateriaal, met daarin de doos van het product zelf.

Nog niet mee te maken gehad (gelukkig). Ik ga er echter vanuit dat ze, gezien de professionaliteit waarmee ze hun verkooporganisatie hebben ingericht en de markt waarin ze opereren after-sales geen problemen zullen opleveren.

Scorekaart voor Hardware.com