DivXplayer.nl

Als ik hier eerder had gekeken naar ervaringen van anderen, had ik wellicht mijn KISS HDD elders ter reparatie aangeboden.

- Deze winkel is heel erg goed in het doen van toezeggingen die ze niet waarmaken:
- Ik zou in ongeveer een week prijsopgave krijgen mbt de reparatie. Na een paar weken maar eens gaan bellen.... Telefonisch erg slecht te pakken te krijgen. RMA afdeling alleen tussen 13:00 - 16:00, in 3 maanden tijd met ongeveer 50(!) pogingen twee a drie keer de telefoon opgenomen
- "Vanaf volgende week hebben we een andere telefooncentrale en zijn we beter bereikbaar."
- "Vanaf volgende week hebben we een extra telefoonlijn"
- "Ik zoek het voor u uit en bel u binnen een uur terug"
- "Als u email stuurt dan beantwoorden we die meestal binnen een dag." Ik denk dat ik ongeveer 15 mail naar ze gestuurd met verschillende mate van wanhoop. 3 zijn er beantwoord.
- "We zijn overgestapt naar een andere reparateur, we verwachten binnen een week overgestapt te zijn."
- "Deze week ontvangt u de prijsopgave (ipv 14 november + 1 week is het 19 december geworden).
- "Ik ga morgen u KISS HDD opsturen (ipv 21 december is het 5 maart geworden).

- Pas nadat ik het half februari in de winkel ben geweest (waar ik uiteraard niet ter plekke kon worden geholpen) is er bewewing in gekomen.

- Op zich is de verzending zelf erg goed gegaan, echter volledig teniet gedaan door het feit dat er tussen de toezegging dat zou worden verzonden en de feitelijke verzending ongeveer een ruim 9 weken heeft gezeten.

- Zie boven. Het positieve is dat de HDD wel goed gerepareerd is.
- Het waarmaken van verwachtingen is waardeloos en de bereikbaarheid is waardeloos.
- N.B.: ik heb op 19/12 de reparatie betaald, en de HDD pas op 5 maart thuis ontvangen...

- Het laatste wat ik zou doen als mijn KISS HDD weer een reparatie nodig zou hebben is hem bij divplayer aanbieden. Ik gooi het ding nog liever weg.

Scorekaart voor DivXplayer.nl