Pcdrome

Op zondagavond bij PCDrome OCZ Titanium Alpha VX2 geheugen besteld voor de prijs van 114 euro incl. verzending.

's Maandags kreeg ik om half 4 een mailtje waarin stond dat dit geheugen niet meer leverbaar was en dat ik ander uit kon zoeken. Op zich is dit al een slechte zaak, je site hoort up-to-date te zijn, zeker als je dingen niet onder rembours op kunt laten sturen maar vooraf moet betalen. Het geld is inmiddels al overgemaakt. 's Avonds om 22.00 uur stuur ik een mailtje waarin ik vertel dat ik het zeer spijtig vind dat ik hem niet via de telefoon kan bereiken maar dat ik ondanks dat Mushkin geheugen wil bestellen.

Dinsdagmiddag krijg ik weer een mailtje met de toezegging dat het geheugen donderdag bij hem binnenkomt en vrijdag bij mij op de mat ligt. Mooi, net voor het weekend binnen dus.

Op woensdag valt het me op dat mijn orderstatus nog steeds op "in behandeling staat, wat wil zeggen dat er nog geen geld is. Ook valt het me op dat er nog steeds OCZ staat, en geen Mushkin, ik stuur een mailtje en vraag om opheldering, het geld stond immers sinds maandagochtend op zijn rekening.

Donderdag totaal geen reactie op de mail, telefonisch is deze man onmogelijk bereikbaar, ondanks dat dit zijn thuisadres is. Probeer de hele dag te bellen, geen gehoor.

Vrijdag was bij mij de maat vol en heb ik hem een boze mail gestuurd. Toen daar ook niet op gereageerd werd heb ik na wat telefoontjes met de KvK de politie ingeschakeld. Toen ik hem een mail stuurde dat ik een aangifte had gedaan was er ineens wel antwoord, waarin stond dat ik hem als een crimineel had behandeld, hij geen zaken met mij wenst te doen (insgelijks overigens) en dat mijn geld gecrediteerd werd. Gelukkig!!!

Samenvattend:
Site: Redelijk overzichtelijk, alleen niet up-to-date en dus zeer kwalijk ivm het vooraf betalen.
Statusupdates: Zeer slecht, wordt gewoon niet bijgewerkt.
Prijzen : Goed

Ik raad iedereen af hier te kopen, deze man is niet aangesloten bij een overkoepelende organisatie zoals Thuiswinkel waarborg, een aangezien je vooraf moet betalen kun je nergens op terugvallen als het mis gaat.

Scorekaart voor Pcdrome