Pick2Pay

Na navraag over leverbaarheid van de gewenste spullen antwoord gekregen dat deze op voorraad waren. Heb toen bestelling gedaan en kreeg van het systeem direct een bevestiging, deze moest echter eerst worden goedgekerud door het magazijn. Deze bevestiging kwam een dag later, hierna was het wachten op de betaal-gegevens welke weer 2 dagen op zich lieten wachten. Na het voldoen van de betaling via de Rabobank duurde het tot na het weekend voordat ik een betaal-bevestiging en verzendbevestiging kreeg. Na dit laatste was de bestelling een dag later bij mij thuis.
Het proces van bestellen, betalen en uitlevering kan een beetje sneller.
Een volgende keer zal ik deze shop, zeker vanwege de lage prijzen en de nette service, weer gebruiken voor een bestelling.
Ik heb een aantal malen gebeld voor de status en daarbij werd ik netjes en correct voorgelicht, dat is een duidelijke plus.

Nadat de verzendbevestiging binnen was, was het wachten op de verwerking bij TNT, de volgende dag was de update dat het pakket in afleverroute zat en werd vlot bezorgd.
De verpakking was netjes in orde met een factuur en de geleverde goederen, de doos was goed van maat en opgevuld met opgeblazen 'stootkussentjes'. Dat is beter dan die schuimpjes.

Scorekaart voor Pick2Pay