Ik denk dat de andere shops reviews genoeg zegt over het handelen bij jullie. Dus daar hoef ik verder weinig woorden aan vuil te maken. Zorg maar eens voor dat jullie aan je eigen problemen werken, voordat je een klant de wijze les komt lezen. Denk dat jullie daar veel meer aan hebben.
Mail contact is gewoon belabberd slecht. Er zou gewoon binnen 24 uur een reactie mogen terug verwachten en niet over 2 of wanneer dan ook ergens op een avond.
En ja de RMA afhandeling heeft best lang geduurt.
Jullie hadden de schijf even hoeven te testen met Hutil.exe van samsung en dan wisten jullie meteen al aan dat ie kapot was. Ik heb dit ook duidelijk vermeld op de aankoopsbon zodat de afhandeling sneller zou gaan. Dit was niet het geval.
Ik keek op jullie site en daar stond dat die schijf op VOORRAAD is. Maar zeggen tegen mij dat jullie op een een nieuwe voorraad aan het wachten waren. Is dat niet dan gewoon de klanten voor liegen door te zeggen dat ze wil op voorraad zijn, terwijl de werkelijkheid anders is. Een andere webshop past dit netjes aan. En jullie dus niet.