Rypma ICT Diensten

In verband met de lange levertermijn van de Intel E8400 bij de goedkopere leveranciers ben ik eens gaan rondkijken bij de iets duurdere en kwam zo terecht op shop.rypma.nl.
Overzichtelijk en snel met enkele muisbewegingen was ik op de plaats van bestemming voor de E8400. Duidelijke specificaties en, heel prettig, er stond aangegeven dat er nog 2 exemplaren op voorraad waren. Door te vermelden hoeveel bezoekers aangelogd waren wist ik ook hoeveel potentiële concurrenten er op de loer lagen.
De bestelling afronden is helder en overzichtelijk, betalen kan via iDeal zonder bijkomende kosten.
De order wordt vrijwel onmiddelijk middels een mailtje met alle gegevens bevestigd. Doordat het platte tekst is komt het een beetje rommelig over, HTML ziet er wat professioneler uit, maar een kniesoor die daar op let.
Fraai is dat de actuele voorraadindicatie meteen wordt bijgewerkt en je er dus redelijk van op aan kunt.

's Avonds kreeg ik al een bevestiging dat de processor onderweg was en de volgende ochtend stond TNT aan de deur. Na anderhalve maand wachten bij een andere leverancier had ik 'm nu voor slechts € 14,- meer binnen een dag in huis.
Need I say more?

Scorekaart voor Rypma ICT Diensten