Overzichtelijk geheel, snel, compleet en doen precies wat ze zeggen. De product beschrijving is welliswaar in het Engels (en dus een kopie paste van de leverancier) maar zeer uitgebreid. Je bestelling wordt expliciet bekeken en voorzien van een reactie rondom de levertijd etc. Je kan betalen met bijna alle manieren die ik zo snel kan verzinnen.
VerzendingPrima verpakt. Kostte enige moeite om het product uit de verzenddoos te krijgen, maar dat is juist een goed ding. Addressering klopte, zei het dat ik niet thuis was toen ze langs kwamen. Ze gebruiken GLS als couriersbedrijf, dat een prima website onderhoudt, zei het dat hun distributiecentra niet heel erg fijnmazig zijn neergelegd. Ik had de mazzel dat ik op dat moment een auto tot mijn beschikking had en het kon ophalen en dus niet een vervolg afspraak hoefde te maken voor levering. (Scheelt weer een dag.)
KlantenserviceKreeg nog een afschrift (via mail) na levering en het vriendelijke verzoek alhier een recentie in te vullen. (go Tweakers!)