uniGSM

Op zaterdag de Batterij: KG800 1500mAh Li-polymer LG besteld voor mijn LG Chocolate.
Deze was snel gevonden op de website en ook snel besteld, aangezien de prijs erg goed was!

Zaterdag besteld, maandag kwam er met de post een envelop met daarin de batterij. Deze zat ingewikkeld in noppenfolie.
Netjes verpakt, al is het altijd beetje riskant om hoekige dingen in een envelop te duwen. Maar het was een sterke envelop die de reis overleefd heeft.

Op maandag meteen de batterij in mijn mobieltje gedaan. De batterij leek erg stug erin en eruit te gaan.
Na een hele dag laden, was de batterij nog steeds niet opgeladen.

Voor de zekerheid een melding verstuurd via de website, zodat de winkel al op de hoogte is, mocht ik echt het product retour willen sturen.

's Avonds heb ik helaas het belletje gemist van de winkel, dag erop even teruggebeld.
Er werd mij voorgesteld om dezelfde dag nog een nieuwe batterij te versturen, zodat ik die nieuwe batterij kon testen.
Mocht het probleem daarmee opgelost zijn, dan kon ik gewoon de eerst geleverde batterij retour sturen.

Erg super service!

Scorekaart voor uniGSM