Rypma ICT Diensten

Mijn eerste indruk over de website was niet super, op het eerste gezicht lijkt de site erg druk. Ik kwam er echter al snel achter dat alles goed en makkelijk te vinden is. Ik krijg vrijwel meteen na het registreren een mailtje dat de eigenaar mijn account handmatig had verwerkt i.v.m. compatibiliteitsproblemen met hotmail. Is niet de eerste keer, maar wel dat er ZO SNEL gereageerd wordt! Persoonlijk vond ik dat al een erg goed begin. Nu was ik op zoek naar een Asus 8800GT omdat ik tot nu toe erg goede ervaringen met Asus kaarten heb gehad, deze kaart was hier voorradig en heb 'm dus ook besteld. De kaart is 's nachts na mijn werk besteld. 's Ochtends had ik al een mail en een gemiste oproep op m'n mobiel; het leveren zou wellicht iets langer kunnen duren maar er waren een X aantal alternatieven die met link, prijs etc werden genoemd. Nu heb ik doorgaans niet echt haast dus lekker makkelijk de bestelling laten staan. Wederom gaf de snelheid van de reactie een erg goed gevoel. De volgende dag kreeg ik echter al een mailtje dat de kaart vanaf de leverancier onderweg was naar de shop en dat deze z.s.m. verzonden zou worden.

Redelijk uitvoerig mailcontact gehad met de eigenaar. Ik ben zelf ZEER tevreden over de gang van zaken en zal dan ook regelmatig terugkomen om hier iets te bestellen.

Al met al heb ik vanaf het tijdstip van bestelling 4 dagen op de kaart gewacht wat me 200% meeviel aangezien er vertraging voorspeld was op de 3-5 dagen levertijd die op de site stond - en er zat ook nog eens een weekend tussen.
Het pakket werd aangetekend en keurig en stevig verpakt in een ruime doos afgeleverd.

Helaas bleek bij het uitpakken van de kaart dat het om een model met nieuwe revisie koeler gaat, deze past in mijn Shuttle XPC echter kan dan de kap van de shuttle niet meer geplaatst worden. Hierover nog wel contact gehad met de eigenaar. Niet zozeer omdat ik 'm wil ruilen (het is toch tijd voor een andere shuttle, het volgende model slikt gewoon een dual slot koeler...) maar om hem er attent op te maken dat deze kaart een ander model koeler heeft dan de "standaard" single-slot koeler die afgebeeld staat op de site. Hierop had ik wederom snel antwoord en was er wederom al gekeken naar alternatieven, ook was er al overleg geweest met de leverancier hierover.

Scorekaart voor Rypma ICT Diensten