Rypma ICT Diensten

De eigenaar is bijzonder snel in zijn reacties. Ik had eerst per mail contact gehad met de eigenaar over de levertijd. 's Avonds de bestelling geplaatst. Een half uur na mijn bestelling werd telefonisch nog even gecontroleerd of ik inderdaad die processor wilde hebben. Er stond hem bij dat ik eerder gevraagd had om de E8400 in plaats van de E8500.
De website is overzichtelijk en als er een product niet op staat kun je het navragen. Binnen een dag kan het product dan alsnog op de website staan indien de leveranciers van Rypma het kunnen leveren!
Na de bestelling komt er een bevestigingsmail. Helaas bleek Intel de processor niet op tijd te kunnen leveren aan de leverancier en dus niet aan Rypma. Ik kreeg hierover op tijd een mail en heb een andere processor kunnen bestellen.
Rypma is iets duurder dan anderen, en dit wordt ruimschoots vergoed door de uitstekende service.

De processor werd na de omzetting, binnen een dag verstuurd. De processor was prima verpakt in een doosje met luchtkussentjes. Wel had ik een T&T nummer verwacht en dat ik tenminste had moeten tekenen voor ontvangst.

Scorekaart voor Rypma ICT Diensten