1to0

Al vaker bij 1to0 besteld. Nooit problemen gehad.
Bij deze besetelling waren een tweetal producten niet op voorraad. Wel was er voorraad bij de leverancier van 1to0. Op 18-1-08 heb gevraagd of ik nog een artikel kone toevoegen aan mijn bestelling. Was geen enkel probleem. Op 23-1-08 krijg ik bericht dat een van de bestelle en niet in voorraad zijnde artikelen niet leverbaar is. Ik kan kiesen tussen een ander product of terugbetaling. Ik bestel een ander product, betaal bij en krijg het de volgende dag thuisbezorgd.
Enige punt van kritiek hier is dat een van de niet op voorraad staande artikelen niet leverbaar was. Ofschoon op de site wel een aantal op voorraad bij de leverancier van 1to0 staat vermeld.
Ik kan 1to0 alleen maar aanbevelen, omdat ze zeer scherpe prijzen en een no nonsense beleid hanteren.

Doorgaans ia alles goed verpakt.

Nu niet nodig gehad maar bij een eerdere bestelling wel. Een DVD-brander die ik een half jaar daarvoor had gekocht bij 1to0 bleek niet te werken. Werd probleemloos voor een andere omgeruild na tgerugzending met een RMA-formulier.

Scorekaart voor 1to0