Euromaxi Computers Spijkenisse

Website is om te shoppen duidelijk, graag had ik wat meer informatie kunnen zien bij orderstatus. Welke producten zijn er binnen, waar moet nog op worden gewacht.

Veel producten zijn niet standaard op voorraad en als levertijd staat hier meestal 1 tot 5 werkdagen voor. Dit is een strategie van de winkel en ik ben er van overtuigd dat ze hierdoor minder hoeven in te kopen en de producten voor een lagere prijs kunnen verkopen. Echter zijn voor mijn gevoel de 1 tot 5 werkdagen uit de lucht gegrepen.

Ik heb mijn bestelling geplaatst op 24 december. (ja met de feestdagen, dus enkele dagen extra heb je dan te accepteren) Op 2 Januari komt echter de eerste mail van Euromaxi. Hier in leggen ze uit dat mijn order verwerkt is en dat niet alle onderdelen op voorraad zijn.

Op 7 januari volgt de 2de mail, de videokaart die ik besteld had is niet meer leverbaar (8800GTX), er wordt echter uitgelegd dat de nieuwe GTS de dag erna binnen zou komen en dat deze zelfs sneller zou zijn dan de GTX. (HUH?) Ik ben toch maar akkoord gegaan met deze keuze en terug gemaild of ik de complete order die dag erna dan ook op kon halen. Halverwege de dag erna krijg ik een automatische mail waarin staat dat ze trachten mijn mail in 24 tot maximaal 48 uur te beantwoorden. Ook vragen ze hier om het bestelnummer. Aangezien ik deze middag vrij was ging ik toch maar even bellen in de hoop de bestelling op te kunnen halen. (We zijn nu beland op 8 januari!!!) De status die mij werd doorgegeven:

Harde Schijven: Niet binnen, (vervangbaar apparaat werd aangeboden)
Dvd speler: Niet binnen, (vervangbaar apparaat werd aangeboden)
Videokaart: Wel binnen
processor: Wel binnen
Behuizing: Stond er nog 1, maar het was onduidelijk of deze van mij was.

Ze zouden dit uitzoeken en mij laten weten of ik de dag erna mijn bestelling op kon halen. De dag erna: Stilte. IVM eigen schema ook niet gebeld en het even aangekeken. Rond de 14de maar een mail gestuurd waar de reactie bleef en hoe het met me bestelling stond. Op de 15de kreeg ik een mail dat de kast en dvd-speler nog steeds niet binnen waren, maar deze week werden verwacht. (Dit was echter reactie op mijn eerste mail!!! van 7 Januari.) Direct hierna krijg ik weer de mail dat ik binnen 24/48 uur een reactie krijg op mijn laatste mail.

Op de 16de krijg ik reactie op mijn 2de mail. Hierin wordt weer aangegeven dat de kast er niet is, maar dat ik de rest van de bestelling wel op kan komen halen en eventueel de kast maar ergens anders moet halen. Ik reageer hierop dat die dag ervoor was gezegd was dat de levering diezelfde week nog zou plaats vinden en dat ik aan nam dat dit nog klopte. Dezelfde avond kreeg ik een mail dat mijn bestelling compleet was.

Toen ik de 17de in de winkel kwam (afhalen) bleek dat de dvd speler er niet was, maar ik heb deze omgewisseld voor een zelfde apparaat van een ander merk.

Alles bij elkaar waardeloos!!!!!! Heb meerdere keren eraan gedacht mijn bestelling te annuleren, maar de prijzen zijn goed en je hoopt elke dag dat die dag erna wel alles binnen is.

Bestelling is opgehaald dus er heeft geen verzending plaats gevonden. Wel wil ik in dit stuk aangeven dat ik in de winkel rustig en vriendelijk werd behandeld. Dat is dus weer een pluspuntje

Niet nodig gehad, alles werkt tot nu toe... Hopelijk blijft dit ook zo :)

Zoals aangeven op onze website onder het kopje nieuws zijn orders geplaatst rond de feestdagen vertraagt, wij hebben geen voorraad binnen gekregen en dit heeft de boel erg vertraagt. De dagen dat u stil gezeten heeft hebben wij dit helaas ook. Natuurlijk kloppen de levertijden niet meer... dit is vervelend maar het blijft altijd een indicatie. Ik zou geen goede reden kunnen verzinnen waarom wij niet sneller zouden willen vekopen. ( drukte en feestdagen ) zijn helaas het excuus geweest rond deze periode.

De reactie van u bevreemd ons ten zeerste omdat u in de winkel erg vriendelijk en begripvol overkwam.

Mvg,

Euromaxi

Ik had het kopje onder nieuws niet gelezen en ben van de levertijden uitgegaan die bij het product staan. Maar bij mij stoppen de feestdagen na 1 Januari en als u vervolgens de rest van de review leest ziet u dat er hierna nog vele dagen hebben gevolgd.

Het gevoel wat ik er aan heb overgehouden is dat het personeel zijn best doet, maar het systeem (welke wordt gemaakt door het management) niet goed in elkaar zit. Ik werd dan ook zoals hierboven staat netjes/vriendelijk geholpen in de winkel en was blij dat ik mijn spullen had. Ik had dan voor mijn gevoel ook niet diegene voor me die "fouten" had gemaakt dus vond het niet nodig mijn ongenoegen aan hem te uiten.

Als we het in de winkel over de levertijd hadden gehad zou u misschien kunnen zeggen dat ik begripvol overkwam. Maar hier hebben we het niet over gehad. Ik snap dit stuk dan ook niet.

Nu we toch bezig zijn: In bijna alle reacties die u op deze site geeft wordt er verdedigend gereageerd. U moet toch toegeven dat er hier en daar een fout wordt gemaakt? Dit gebeurd in elk bedrijf, maar krijg nu het gevoel dat u de gang van zaken heel normaal vind.

In ieder geval, punt erachter. Ook tussen klant en bedrijf moet er een klik zijn die waarschijnlijk nu niet heeft plaats gevonden. Volgende keer beter :)

Scorekaart voor Euromaxi Computers Spijkenisse