Geheugen-Online.com

Het lijkt me een goede zaak om zulke dingen grondig uit te zoeken, hopelijk kunt u dergelijke dingen dan in de toekomst voorkomen.

Op 31 december en ook op 7 januari heb ik niets van u ontvangen. Ik heb die dagen nog gekeken in mijn spambox, daar was niets in te vinden. U geeft als enige mogelijkheid dat uw mails in mijn spamfilter zijn blijven hangen, deze mogelijkheid sluit ik uit:
Ik maakte gebruik van een normaal hotmail account. De bevestiging van bestelling en ook de bevestiging van betaling ontving ik prima. Er is geen mail in m'n spambox afgeleverd in de betreffende periode. Als klap op de vuurpijl heb ik wel de automatische mail ontvangen op de dag dat u eindelijk het product verstuurde. Er lijkt daarom niets mis te zijn met hotmail's filter in combinatie met uw adres.

Het nummer heb ik gecontroleerd met een KPN mobiele telefoon, dit bleek inderdaad wel te werken. Zelf maak ik gebruik van een T-Mobile abonnement. Op dit moment is uw nummer nog steeds niet bereikbaar vanuit mijn T-Mobile abonnement. U heeft hierin dus gelijk, al vind ik het een vreemde zaak dat dit nummer zo slecht bereikbaar is. Een lokaal nummer is altijd te bereiken met welke mobiele aanbieder dan ook, misschien is dat een interessante optie voor u. Verder vind ik het ook jammer dat u me niet heeft teruggebeld wat wel was toegezegd.

Al met al vind ik het verhaal over de mailfilter twijfelachtig en het nummer uiterst onhandig gekozen. Uw reactie hier vind ik dan wel weer positief en geeft wellicht weer wat vertrouwen. Ik wens u dan ook succes in de toekomst!

Scorekaart voor Geheugen-Online.com