De site is redelijk, en bevat correcte informatie, net als een handige zoekfunctie. Je kunt gemakkelijk shoppen, en van de bestelling wordt een bevestiging verstuurd. Registratie is niet nodig, en betalen met iDeal kost niets extra.
Voorraad en assortiment is ook goed; er zijn zeer veel verschillende producten leverbaar binnen een korte periode (enkele dagen).
Er is wel het eea op aan te merken, zoals de layout van de site die niet heel duidelijk is, maar voor de rest is het goed tot prima.
De verzending gebeurd zonder hiervan een melding te krijgen, maar elke keer dat ik iets ontving was dit twee dagen na de bestelling en de mail die bij de bestelling hoort, echt nodig was het dus niet. Ik heb de opladers die ik besteld heb ontvangen in een voldoende gefrankeerde bubbeltjesenvelop via de post, die er enorm netjes uit zag, voorzien van twee stickers en netjes was dichtgeplakt. In deze envelop zat in een balonnetje een kaartje van de zaak en het product; erg netjes en goed verpakt dus.
De producten worden gewoon met TNT verzonden, in dit geval over de post dus, wat lekker snel gaat.
De aftersales van dit bedrijf zijn énorm goed, tenminste, dat is mijn ervaring. Ik zal even samenvatten wat er is gebeurd:
Toen ik een oplader voor mijn telefoon besteld had, welke eigenlijk vrijwel nergens anders leverbaar was, kreeg ik deze binnen twee dagen. Echter, toen ik deze (niet-originele uiteraard) oplader gebruikte is er van binnen waarschijnlijk een capacitor oid geklapt, waardoor de oplader vrijwel direct kapot was. Ik heb een mail gestuurd naar de klantenservice, en een vriendelijk mailtje teruggehad dat ik het product met een klein briefje met beschrijving retour kon sturen. Zo gezegd, zo gedaan.
Drie dagen later zat er ineens een envelop in de bus met een nieuwe oplader en een kaartje van eu-gsm. Deze oplader heb ik weer gebruikt, en is weer binnen enkele seconden ermee gestopt.
Omdat ik het niet helemaal meer zag zitten heb ik eu-gsm een mail gestuurd, met de vraag of het mogelijk was de koop te ontbinden, maar dan zonder de lader op te sturen, en een foto te maken oid als bewijs (immers, de symptomen waren hetzelfde, en ik wilde niet weer anderhalve euro neerleggen). Diezelfde dag nog kreeg ik een mail terug met de excuses voor het falende product, en de melding dat ik binnenkort kon rekenen op een originele oplader van Samsung zelf. En jahoor, die heb ik nu gehad en werkt prima. Top service