Ik was al een tijdje opzoek naar een nieuwe tv, me oog was gevallen op de Samsung LE32s81b een mooi scherm voor een mooie prijs.
Aangezien ik voorheen goede ervaring heb met EM heb ik ze een mail gestuurd of ze het scherm konden leveren. Aangezien ik in het verleden wel eens LCD-tv's op hun site heb gezien.
Zo gezegd zo gedaan. De volgende dag kreeg ik een mailtje terug van Wouter dat het zal worden na gevraagd bij hun leveranciers. Die zelfde dag nog een mail terug dat het mogelijk was en kreeg meteen de prijs te horen. Ik ging hiermee akkoord, ze zullen me een mail sturen wanneer hij binnen was. Na 2 dagen een mooi automatisch gegenereerd mailtje gekregen wat gewoon perfect werkt, Je weet toch wat je besteld hebt (of er nou product of producten staat maakt niets uit). Dat de tv in bestelling staat bij hun leverancier. Op dag 4 weer een mooi automatisch gegenereerde e-mail met de bevestiging dat ik hem kon afhalen.
In eerste instantie had ik voor afhalen gekozen aangezien ik toch in Spijkenisse woon. Nadat ik mail had gehad dat hij er was kon ik hem ophalen.
Helaas even geen eigen vervoer mogelijk maar toch naar de winkel gegaan en even me situatie uitgelegd. Nadat ze wat overlegt hadden waren ze er over uit (na nog geen 2 minuten). Tegen een kleine bij betaling zou het scherm na werktijd bij mij worden afgeleverd worden. Dat zou tussen 5 uur en half 6 zijn geweest. Netjes alvast betaald en me factuur meegekregen.
En inderdaad 10 voor half 6 stonden ze aan me deur met de tv.
Alles aangesloten alles werkt perfect reciever, dvd-speler (hdmi) tv-out vanaf me pc.
Nu wauw ik me tv ook als 2e monitor gebruiken (ge-kloont) ik toch maar even gebeld van hoe zit dit nou. Kwam er zelf helemaal niet meer uit. Er werden eerste enkele kleine standaard vraagje's gesteld over hoe en wat nou precies. Daarna kwam het antwoord. Aangezien me monitor een andere resolutie draait als de tv kan dit nooit goed komen. Wel beeld alleen super wazig. Als oplossing werd gegeven om iedere keer van monitor/tv te switches dmv profielen in het ati control center. Me tv staat toch aan de andere kant van de kant waar me monitor staat. Dus dat werkt perfect.
Het is nu dus geregeld met een snelkoppeling op me bureaublad en een sneltoets op me keyboard.
Met 0900 bellen geen probleem zolang ik maar goed geholpen wordt wat ook het geval is. Lekker snel me informatie wat ik nodig heb ipv. mailen. Zijn toch al genoeg 0900 nummers waar dit helaas niet het geval is!