Ik heb bij euromaxi.nl op 21 december een aantal spullen besteld. Omdat op 15 januari de orderstatus nog steeds stond op "wij zijn uw order aan het verwerken" heb ik deze bestelling door onderstaande mail geannuleerd.
Geachte heer/mevrouw,
Op 21 december 2007 heb ik onder "webbestelbon nummer * ***** de volgende order geplaatst:
1 Arctic (processor cooler) copper lite 3 s462 (1jr)
1 Nintendo (console) nintendo wii sports pack white (1jr)
1 Samsung (harddisk) spinpoint 500gb 7200rpm 16mb 300mb/s sata-2 (3jr)
1 Verzendkosten rembours (betaling contant bij aflevering)
De processor cooler en de harddisk zouden bij u op voorraad zijn en op de Wii console zou een verwachte levertijd hebben van 5 tot 10 werkdagen.
Op 2 januari heb ik van u een mail ontvangen dat mijn bestelling is verzameld in uw magazijn en dat de onderdelen die ontbreken zijn bijbesteld. Ik neem aan dat het ontbrekende onderdeel de Wii console betreft.
Bij het inloggen op uw site geeft de orderstatus het volgende weer:
Wij zijn momenteel uw order aan het verwerken.
-Indien alle artikelen op voorraad zijn dan kan uw bestelling binnen 48 uur bij u thuis aangeboden worden door een TNT-post aanbieder.
-Zijn niet alle onderdelen op voorraad? dan worden de artikelen die niet op voorraad zijn direct bijbesteld en kan de levertijd oplopen tot maximaal 5 werkdagen.
Indien wij de 5 werkdagen overschrijden zullen wij contact met u opnemen."
Desondanks de 5 werkdagen nu ruimschoots overschreden zijn heeft u verzuimd om contact met me op te nemen.
Zou de levertijd langer zijn dan ingeschat door de beperkte beschikbaarheid van de Wii console, dan zou ik hiervoor nog enig begrip voor kunnen opbrengen. Echter blijkt op uw site http://www.euromaxi.nl/de...tail=1&NR=17288&toongroep= dat u de Wii console wel kunt leveren tegen een woekerprijs van € 999,00. Naar mijn mening is deze werkwijze van u discutabel.
Om bovenstaande redenen verzoek ik u dan ook om mijn bestelling bij u onder nummer * ***** te annuleren.
Ik zal op tweakers.net over uw shop een voor uw nadelige shopreview geven.
Hoogachtend,
**************
De levertijd zou maximaal 5 werkdagen zijn anders zou er contact met je opgenomen worden. Er is niets geleverd geweest en er is geen contact met mij opgenomen.
KlantenserviceKort na deze shopreview een reactie gehad van Wouter werkzaam bij Euromaxi. Deze was niet blij met de negatieve shopreview en vond dat ik ten onrechte mijn "gram" probeerde te halen. Mijn mening dat ik het discutabel vind dat de Wii console voor een woekerprijs van € 999,00 wordt aangeboden met een levertijd van 5 tot 10 dagen op hun website, terwijl ik deze in december voor de normale prijs heb besteld maar niet geleverd wordt onterecht is. Hij stelde dat de prijs naar € 999,00 was veranderd omdat zij deze console niet meer wenste te verkopen. En dat op deze wijze de enigste mogelijkheid is om uit de lijst van de tweakers pricewatch te kunnen komen. In mijn reactie waarom dan bij de levertijd niet werd vermeld dat deze console niet meer leverbaar is werd gereageerd dat dit niet mogelijk zou zijn. Tevens stelde hij dat ik en de andere mensen die een Wii console in bestelling hebben staan deze nooit geleverd gaan krijgen. Op mijn vraag waarom ik hierover geen bericht heb mogen ontvangen kreeg ik de reactie dat het daar te druk voor was. Dat ik de spullen die wel op voorraad waren niet ontvangen had was omdat het daar te druk voor was. Omdat ik onder rembours besteld had had mijn bestelling een andere prioriteit vanwege de vele nep bestellingen, er zou dan altijd contact met je opgenomen worden. Alleen bij mij niet want daar was het te druk voor. In mijn reactie dat het hun gesierd zou hebben om met een oplossing te komen voor mijn bestelling in plaats van te reageren om te proberen om mijn shopreview te laten wijzigen kreeg ik als antwoord: maar je hebt toch je bestelling geannuleerd. Juist.
Op de vraag of ik nog een keer iets bij Euromaxi wilde bestellen (maar dan wel echte computerhardware) om het nog een keer te proberen heb ik afwijzend geantwoord.