Electroweb

De website is overzichtelijk, al is het voor sommige artikelen even zoeken waar het staat. De informatie per product klopt voor zover ik dat kan inschatten. Naast het productoverzicht hebben ze ook een aantal pagina's met nuttige informatie, bijvoorbeeld over aansluitmogelijkheden van A/V, verschillende soorten kabels en andere wetenswaardigheden. Artikelen in winkelwagen plaatsen ging eenvoudig, evenals het wijzigen van artikelen geplaatst in de winkelwagen. De prijzen zijn redelijk tot goedkoop, de kwaliteit van de (aan mij geleverde) producten was naar verwachting.
Binnen een minuut kreeg ik een ontvangstbevestiging van mijn bestelling via email. Verder heb ik geen contact gehad met het bedrijf, al had ik een bevestiging van ontvangst van de betaling wel prettig gevonden, evenals een verzendbevestiging van het pakket. Dit is voor mij geen noodzaak, maar het zou een prettig stukje service zijn ten aanzien van wanneer ik mijn pakket kan verwachten.

Op de website staat aangegeven dat direct na ontvangst van betaling de bestelling wordt verstuurd, ik had op vrijdagmiddag 4 januari besteld en direct van giro naar giro het bedrag overgemaakt. Het pakket is verstuurd op dinsdag 8 januari (dus binnen 2 werkdagen) en is afgeleverd op woensdag 9 januari. Alles bij elkaar vind ik dat redelijk snel. Ik hoopte natuurlijk dat het de volgende dag (zaterdag) al geleverd zou worden, maar dat zou extreem snel zijn geweest en boven verwachting bij een normale bedrijfsvoering. Er is geen trackingsysteem gebruikt. De levering vond plaats op een ander adres dan het factuuradres, de adressering was correct.
De bestelling was verpakt in een grote, stevige doos en opgevuld met plastic luchtkussens. De artikelen zijn heel en in goede staat bezorgd. De prijs-kwaliteit verhouding van de geleverde artikelen zoals een hoogwaardige 10m lange scart-kabel en een hoogwaardige 10m lange RCA-kabel is zeer goed.

Uit de factuur bleek dat een artikel niet meer leverbaar was, er was ook geen vergelijkbare vervanging voor handen. Het bedrag is verrekend op de factuur en was ten tijde van ontvangst van de bestelling reeds teruggestort op mijn girorekening. Ik kreeg ook een (niet besteld) ledlampje meegeleverd, wellicht als compensatie voor het niet geleverde artikel of gewoon als attentie. Ik vind het een aardig gebaar. Alles bij elkaar ben ik zeer tevreden over de gang van zaken, snelheid van levering en de geleverde producten.

Scorekaart voor Electroweb