GSMbestellen.nl

Hier eindelijk een goede deal gevonden voor het toestel dat ik wilde hebben in combinatie met een voor mij passend abonnement.
Ook een aantrekkelijke bezorgservice: Het contract kan bij de koerier worden getekend en je legitimatie gefotografeerd. Je hoeft er dus de deur niet voor uit.
Na bestellen op maandag avond direct een bevestiging waarin alles nogmaals duidelijk werd uitgelegd en bevestigd (op voorraad, procedure, enz.).
Omdat me iets niet helemaal duidelijk was in het bestelformulier toch maar diezelfde avond een vraag gemailed. Hier kreeg ik de volgende ochtend (9:48 uur) direct een duidelijk antwoord op.
Op woensdag werd om 13:28 uur per e-mail medegedeeld dat de telecomprovider het contract had goedgekeurd.
Op donderdag werd om 9:00 uur gemailed dat de bestelling aan de pakketdienst was overgedragen.

Op woensdag kreeg ik om 20:00 uur een mailtje van de pakketdienst waarin het tijdstip van aflevering donderdag tussen 11:00 en 13:00.
Iets na twaalven werd het pakket met toestel en simkaart gebracht op m'n werk. Na het fotograferen van m'n paspoort (provider heeft identiteitsbewijs nodig), het ondertekenen van het contract (kopie was al gemailed) en het pinnen van de verzendkosten (tevens controle of je rekening wel bestaat), kon ik weer aan het werk.
Ideaal!

's Avonds thuisgekomen met m'n toestel aan de slag. Bijgevoegde brief gaf aan dat de sim nog geactiveerd moest worden via de website. Dit bleek echter handmatig verwerkt te worden. Dat werd dus vrijdag :( (gelukkig was het geen vrijdag avond). Dit zou wel beter aangegeven kunnen worden, dan had ik dit direct op m'n werk gedaan.
Ook heb ik hier geen bevestiging meer van gehad van gsmbellen. Het werkte allemaal direct prima eigenlijk, dus ik heb verder geen actie meer ondernomen.

Alles werkt na twee maanden nog prima, dus heb verder geen contact meer (nodig) gehad.

Scorekaart voor GSMbestellen.nl