Beste klant,
Wederom beschuldigt u ons ten onrechte.
U kunt weldegelijk voor Rembours kiezen.
U heeft hier waarschijnlijk geen aandacht aan besteed, u dient namelijk wel zorgvuldig te lezen wat er op het scherm staat.
Als u verkeerd kiest kunnen wij hier niets aan doen, bovendien hebben wij dagelijks vele orders waar niets mee aan de hand is.
De fout ligt dus bij u, zoals eerder ook gezegd bellen wij altijd bij Rembours orders.
Dit is niet omdat uw order niet klopte maar omdat u een Rembours order heeft geplaatst.
Ons bedrijf heeft namelijk de regel om altijd te bellen bij een order onder Rembours.
Dat u niet zou zijn gebeld klopt dus niet.
Voor ons betekent dit ook dat wij uw order niet kunnen verzenden en dat het pakket zelfs al had u de juiste verzendmethode gekozen aan de deur geweigerd zou worden.
Wij hebben te vaak meegemaakt dat Rembours orders aan de deur worden geweigerd en hebben daarom deze regel ingesteld.
Had u de order correct geplaatst dan was uw order zeer snel geleverd aangezien wij op dat moment een van de weinige shops waren die Mario Galaxy wel op voorraad hadden en u had tevens kunnen profiteren van onze lage prijs.