Megawebshop.com

Ik beschuldig niemand ten onrechte. Ik geef in mijn reactie ook aan dat ik het begrijp dat er voor 2.95 niet onder rembours geleverd word. Dit is echter wel degelijk een fout van jullie zijde omdat ik geen ander bedrag voor onder rembours versturen kon kiezen.

Dat jullie mij telefonisch hebben proberen te bereiken is ook onzin. Mijn telefoon nummer wat op de factuur staat is gewoon correct. Als ik niet in staat was geweest om mijn telefoon op te nemen had er minstens een voice-mail ingesproken kunnen worden.

Ik heb nog geprobeerd om een oplossing aan te dragen, maar blijkbaar is het beleid van deze web-shop om fouten op de klant af te schuiven. Ik heb ondertussen Mario Galaxy al ergens anders besteld, en alhoewel ik nu een paar euro meer betaald hebt ben ik blij dat ik niet met deze winkel in zee gegaan ben.

Ook heb ik aangegeven dat als er sneller gereageerd was ik best bereid was om voorruit te betalen. Maar als het allemaal zo lang op zich laat wachten dan word mijn vertrouwen in een shop niet groter.

Het enige waar de shop snel op reageerde was mijn telefoontje waar ik uiteindelijk aangegeven heb om niet meer met de shop verder te willen. Binnen 10 minuten had ik een mailtje dat de order gecancelled werd. Toch nog een "positief" puntje, al was dit mailtje ook niet foutloos. Onder de mail staat dat je op de mail kan reageren voor verdere vragen. De mail is echter afkomsting van no-reply@megawebshop.com. Dus een antwoord daarop hoef je ook niet te verwachten.. Hadden ze in eerste instantie zo snel gereageerd dan was dit probleem mischien niet eens ontstaan.

Ik wil nogmaals benadrukken dat er een zeer klant onvriendelijke houding aangenomen word.

Scorekaart voor Megawebshop.com