Megawebshop.com

Beste Heer Versteeg,

We willen reageren op uw review omdat u ons onterecht beschuldigt.

U heeft namelijk de bestelling zelf verkeerd geplaatst, er worden dagelijks vele bestellingen via onze website geplaatst als er dus iets mis was met ons systeem dan zouden wij dit al doorhebben.

U heeft de bestelling dus zelf verkeerd geplaatst, ik begrijp daarom niet dat u de schuld hiervan naar ons toe probeert te schuiven.

Wij bellen bovendien bij Rembours orders altijd naar de telefoonnummer die u opgeeft om uw order te bevestigen, wij konden u echter niet bereiken op dit nummer daarom hebben we uw order ook niet verzonden.

Wij krijgen namelijk 50% van de Rembours pakketten terug en dat willen we voorkomen door eerst naar uw nummer te bellen voor een bevestiging.

Ik begrijp natuurlijk dat u gefrustreerd bent omdat we uw order niet hebben verzonden voor 2,95 Euro in plaats van 17,50 Euro.

Dat u daarom wraak wilt nemen op ons door een negatieve review te schrijven vind ik uiterst onredelijk van u.

U verwacht van ons namelijjk ruim 15 Euro verlies te maken op een order die u verkeerd heeft geplaatst.

Wij zijn bovendien al meer dan 3 jaar actief op het internet en zijn een snelgroeiend bedrijf, dat bewijst onze betrouwbaarheid als webshop meer dan genoeg.

Dat u geen risico wilt nemen voor een order van 40 Euro zegt tevens meer over u dan ons.

Scorekaart voor Megawebshop.com