RHISC

Ik heb hier slecht eenmaal wat besteld maar de afhandeling (vooral de aftersales;zie aftersales) nodigt zeker uit voor een volgende bestelling. Informatie op de website was duidelijk en volledig. Contact verliep vlot.

Verpakking was prima.

Ik heb een artech 520 besteld na ruim een jaar geleden. Na enkele maanden werkte de switch niet meer. Omdat ik vermoede dat het probleem in de netstroomadapter zat heb ik een online rma ingevuld en ook mijn vermoeden waar het probleem zat. Ik kreeg een dag later een mailtje van ze dat ze een nieuwe netstroomadapter naar me opgestuurd hadden. Indien het probleem hiermee niet opgelost was konden we verder zien. Goede service, de adapter loste inderdaad mijn probleem en ik was blij. Half oktober dit jaar had ik echter opnieuw een probleem. Ik vermoede opnieuw een defecte adapter <ergeernis>, helaas verliep mijn garantie op 4 oktober <dubbele ergeernis>. Ik heb opnieuw contact met ze gezocht en ik kreeg het advies een nieuw rma formulier in te vullen en dit keer het hele zaakje op te sturen naar ze. Enkele dagen later kreeg ik een 0 euro factuur met een compleet nieuw apparaat thuis gestuurd. Hier is een compliment op zijn plaats! Bedankt RHISC en tot d volgende bestelling.

Scorekaart voor RHISC