Op 3 november een aanvraag ingediend voor een Toshiba G-900 telefoon met een T-mobile abonnement met een PIT (inmiddels al naar een PIT+ omgezet). Na een week wachten maar eens geinformeerd naar de status. Het toestel was besteld bij de leverancier, maar kan nog 2 tot 3 weken duren. Ik had verzocht om de SIM kaart dan alvast maar op te sturen en dan maar hopen dat mijn op sterven na dode oude telefoon het nog heel even volhoudt.
Na 3 weken weer een mailtje gestuurd om de status te vragen. Er wordt verteld dat Toshiba al sinds oktober niets meer heeft geleverd i.v.m. softwareproblemen met de telefoons. Ik weer een mailtje sturen met de vraag of ze dan kunnen informeren bij de leverancier wat de verwachtingen zijn. Ik krijg een mailtje terug dat deze vraag uitstaat bij de leverancier.
Weer een week niets gehoord, even gebeld. Ik moest mijn vraag weer via de email sturen, want degene die het behandelde was er niet. Dit heb ik dan maar weer gedaan.
Erg slecht dat ze hun klanten niet informeren over de status van de levering van hun produkt, en al helemaal als daar problemen mee zijn. Ik ben het zat om steeds maar zelf erachteraan te moeten gaan om informatie te krijgen. Communicatie met klanten is heel erg belangrijk en al helemaal als je niet aan een bestelling kan voldoen. Het zal mij benieuwen hoe en wanneer dit nou eindelijk wordt opgelost. Inmiddels heb ik ook al een maand PIT+ waar ik 19 euro voor betaal, maar met mijn oude telefoon geen goed gebruik van kan maken.
Edit: 19-12-2007;
Ik heb een antwoord op mijn mailtje gekregen dat het toestel nog steeds niet leverbaar is en dat ze hadden aangegeven dat het toestel moeilijk leverbaar was toen ik het had uitgekozen.
Dat is wel waar, maar in het mailtje wat ik kreeg toen ik hem had besteld stond dat ik moest rekenen op 2 a 3 weken levertijd. Toch geen 2 tot 3 maanden?! Dat ze hem niet kunnen leveren, omdat de leverancier hem niet levert kan ik begrijpen, maar gewoon maar alles z'n beloop laten vind ik gewoon slecht.
De reactie op mijn vraag om communicatie over de levering was; Er was niets veranderd aan de situatie, dus er is niks te melden, dus krijg ik ook niks te horen. Als ik zo met de klanten van mijn baas communiceer kan ik een andere baan zoeken.
Ik heb verzocht om de E-ten M800 te leveren als deze eerder te leveren blijkt te zijn. dit zou de laatste week van december zijn. Ik ben heel benieuwd.
Het zou goed zijn als Smartphonestunts de modellen die ze niet kunnen leveren van de site af zouden halen, net zoals GSMweb.nl, dan weet de klant wel waar hij aan toe is.
zie Algemeen