Plover Systems

Eenvoudige maar bruikbare site met uitgebreide productinformatie en voorraadindicatie. Houd er wel rekening mee dat "in voorraad" niet betekent dat het artikel dezelfde dag verzonden wordt, dit duurt twee werkdagen.

Woensdag een all-in-one printer besteld, volgens de voorraadindicatie waren er nog maar liefst 98 stuks in voorraad. Betaald via Ideal, zonder extra kosten. Meteen per mail een bestelbevestiging ontvangen. Donderdag ontvingen we een mailtje met de mededeling dat de levering twee weken zou gaan duren. Dat bleek uiteindelijk een misverstand, na een mailtje van onze kant dat we dan de bestelling wilden annuleren. Vrijdagochtend zowel telefonisch (erg attent) als per email bericht dat er een foutje was gemaakt en het niet om twee weken maar om twee werkdagen levertijd ging. Diezelfde dag zou de printer nog worden verzonden. Dat gebeurde ook: 's middags volgde een mailtje met het track/tracenummer. De printer werd zaterdagochtend bezorgd.

Al met al heeft Plover het foutje m.b.t. de levertijd netjes opgelost, door middel van een telefoontje en email. Vandaar toch een goede beoordeling.

De printer zit vanzichzelf al in een stevige doos. Deze was weer in een grotere doos met milieuvriendelijk kartonnen opvulmateriaal verpakt. Keurig een mail met track/tracenummer ontvangen.

Nog geen ervaring mee.

Scorekaart voor Plover Systems