Megawebshop.com

De website is nogal rommelig en er zijn legio doodlopende links. Dat is vooral storend op de pagina "Over ons". Daar staan allerlei links over 'verzendkosten', 'beschikbaarheid', 'bestelprocedure' die geen van allen naar enige vorm van informatie verwijzen.

In originele doos verpakt afgeleverd met een extra papier er omheen. Voor dit artikel (een toetsenbord) afdoende. Via mail kreeg ik het TNT barcode nummer door zodat ik kon volgen waar de levering zich bevond.

Bij bestellen via de website heb ik gekozen voor 'Onder Rembours' verzenden. De berekening van de verzendkosten bleek daarbij niet te kloppen, want men had doorgerekend met de prijs van vooraf betalen.

Nadat ik zelf contact moest opnemen om na te gaan waarom mijn bestelling maar niet aankwam werd dit me door een medewerker verteld. Vervolgens werd de zaak dusdanig verdraaid dat het mijn schuld zou zijn dat ik het verkeerde tarief had gekozen. Dat lijkt me onzinnig. Als ik bij een webshop kies voor 'Onder Rembours' hoort de site de correcte tarieven in te vullen.

En als er dan onverhoopt iets misgaat hoort de leverancier hierover contact op te nemen met de klant om dit recht te zetten. Al met al ben ik over de prijs van mijn artikel goed te spreken, maar dat is ook het enige. In de toekomst zoek ik een zaak met betere service.

Scorekaart voor Megawebshop.com