PSXShop

De website is overzichtelijk genoeg. Alles staat correct gemeld behalve: dat het product wat ik heb gekocht, DHCP op me monitor vereist...

Het pakketje was zoals verteld binnen 3 dagen binnen. Ik was niet thuis toen het geleverd werd maar TNT is zo vriendelijk geweest om het pakketje even bij de buren af te leveren (gelukkig zijn me buren betrouwbaar.) Het pakketje was voldoende gevuld met lucht zakjes en piepschuim.. echter toen ik het daadwerkelijke product zag zat er een snee in het doosje ervan. Maar toen ik het product had geopend was alles naar toebehoren.

Zoals ik al zei wist ik niet dat het product DHCP vermelde. Ik heb een mail gestuurd vragen waarom hij niet werkt. Twee dagen erna krijg ik een reactie "Wij vermoeden dat het product kapot is" (geen formeel Nederlands zoals meerdere reviews al vertellen). Ik kreeg aangeboden het product terug te sturen, maar ik wou liever mijn geld terug. Hierna geen mail meer gehad.

Dus nu (2maanden later) zit ik nog steeds met een defect of "niet werkend met mijn monitor" product.

Jammer dat het zo is gegaan, dit is een van de weinige winkels die ik ken en de enigste(?) in Nederland dat unieke producten verkoopt.

Scorekaart voor PSXShop