PSXShop

De site is voldoende. Er staat genoeg informatie op om je producten te bestellen en het bestelproces gaat gemakkelijk. Echter kan er soms nog wel wat verbeterd worden aan de naam van de producent van het product. Hier wil nog wel eens 3rd party bij staan, terwijl er ook gewoon het 'echte' merk bij kan staan.

Er staat overigens ook geen 'extra' informatie op de site dan je nodig hebt om het zo maar te zeggen. En soms is de site rommelig en van slordig Nederlands voorzien, zie ook de Algemene voorwaarden bijvoorbeeld.

De verzending is al met al goed verlopen. Er werd een Track & Trace van TNT meegegeven en deze werkte ook naar behoren, wat ik bij sommige winkels toch wel eens anders heb gezien. Echter kwam het product in de originele verpakking (zo leek het) aan, waardoor het niet echt beschermd was. Ik had een draadloos product besteld en de draadloze ontvanger lag dan ook los in de doos. Dat was een beetje slordig en had zeker beter gekund!

Maar toch een voldoende vanwege de statusupdates, Track & Trace en ook de breekbaar stickers op de doos.

Toen ik het product binnenkreeg, zag ik al gelijk dat het het verkeerde product was. Dit was eigenlijk wel jammer, maargoed het was toch bijna hetzelfde wat ik had besteld. Echter toen ik op internet ging zoeken naar recensies, kwam ik erachter dat dit een goedkopere versie was (ook werd dit bevestigd toen ik op de site van PSXShop keek) en ook dat het een 'slechtere' versie betrof dan degene die ik had besteld.

Hierover heb ik toen dinsdagnacht (je bent gamer of niet :P) contact opgenomen met PSXShop, maar hier kreeg ik pas (vind ik laat) woensdagmiddag rond half 5 antwoord op. Of ik toevallig in Putten was om het product om te ruilen op vrijdag of zaterdag. Dat ben ik niet, aangezien ik uit Oss moet komen en dat dus nogal een eindje is voor iemand met alleen een OV.

Echter heb ik daarna ('s avonds) een mailtje terug gestuurd dat dit niet het geval was, maar helaas moet ik hier nu (inmiddels weer bijna 5u 's middags) nog geen reactie op gehad. Toen heb ik nog maar een mailtje verzonden, maar hier weer niets op ontvangen. Dit vind ik echter wel een slechte zaak. Ook zijn de mailtjes die je van PSXShop krigjt van erg slecht Nederlands voorzien en helemaal nie formeel. Dit vind ik ook jammer en eigenlijk een kwalijke zaak.

Daarom krigjt van mij de Aftersales een 'slecht' als beoordeling. Ik hoop wel dat dit geeuvel snel word afgehandeld....

UPDATE: 21:28u, Ik heb ze inmiddels een mailtje gestuurd, waarin ik graag de koop wil ontbinden. Het duurt me allemaal erg lang en ik heb totaal geen zin om te wachten hierop.. Nog even wachten of ik morgen een reactie krijg, ik hoop van wel, anders ga ik ook telefonisch contact met ze opnemen...

UPDATE: 16 nov @ 17:00u, ik heb het pakketje zojuist teruggestuurd. Er is na 3 mails nog steeds geen reactie gekomen en nadat ik het 0900 informatienummer had gebeld, werd mij verteld dat ik het pakketje gewoon kon terugsturen. Dus gedaan.. Nu maar afwachten ;)

Scorekaart voor PSXShop