SuperMemory.nl

Overzichtelijke website, ruim aanbod. Minpuntje is het ontbreken van een voorraadsindicatie. Een redelijk standaard niet al te super professionele site, maar duidelijk genoeg. Bestellen is niet al te moeilijk. Je krijgt een melding van je registratie en van je bestelling, allemaal vrij standaard, een beetje summier.

Ik had een vraagje over de levertijd, en na de reacties hier besloot ik maar snel te bellen. Er werd snel opgenomen, en na betere bestudering bleek dat ik het verkeerde besteld had. Dit werd snel en goed omgezet naar het juiste item. Zodra de restbetaling binnen zou zijn werd het juiste item verstuurd.

Een simpel doosje, met wat piepschuim tegen het schuiven. Nadeeltje vond ik was dat het geheugendoosje wel al eens open geweest was. Maar de typenummers kwamen overeen, en het geheugen werkte goed. Tsja als verkoper krijg je wel eens wat terug, en dat moet je ook weer zien te verkopen toch?

Mijn eerste bestelling werd snel en goed omgezet naar het juiste item. Er werd snel opgenomen en ik werd correct aan de telefoon behandeld. Telefoneren is sowieso wat directer dan contact op nemen via e-mail, en heeft bij dit soort dingen mijn voorkeur.

Scorekaart voor SuperMemory.nl