EncyClue - EncyShop Amersfoort

Website is overzichtelijk, omdat zij één van de goedkoopste waren met betrekking tot de Acer Aspire 5920, had ik dus deze laptop hier besteld. Echter had men de laptop niet op voorraad, zonder maar een telefoontje te hebben gepleegd, had ik deze laptop besteld als zakelijke bestelling. Bij de bestelling had ik maar als opmerking neergezet dat het om spoed ging, aangezien ik deze laptop voor 1 oktober moest hebben voor een zakelijke bespreking.

Na het bestellen van deze laptop gingen er enkele dagen voorbij zonder maar iets van hun te hebben gehoord, totdat ik op een dag een telefoontje kreeg dat de laptop binnen was en wanneer ik deze wou gaan ophalen. Ik heb direct gezegd dat ik het op de aankomende vrijdagmiddag wou ophalen en heb dit dus ook gedaan. Eenmaal ter plaatse verwachte ik eigenlijk een bedrijfspand, maar daar in tegenstelling was het gewoon een woonhuis met een flinke voorraad.

Aangebeld en kreeg na een vriendelijke groet de gelegenheid om de bestelling aan te nemen, aangezien ik extra garantie erbij kocht, kreeg ik nog een muis en een tas bij. Omdat Acer standaard een 17 inch tas bijleverde terwijl de bestelde laptop een 15 inch laptop was, kon ik dus kiezen voor de standaard bijgeleverde tas of een 15 inch tas van Targus. Ik heb uiteindelijk voor de laatste gekozen omdat deze in de winkel al los zo 20 euro kost en Targus standaard levenslang garantie bijleverd op hun producten.

Hierna ben ik weer weg gegaan met mijn bestelling, overigens was ik met het openbaar vervoer erna toe gegaan, welke goed te doen was omdat de bus vlakbij stopt. (ongeveer 50 m)

Geen oordeel, ik heb de laptop zelf opgehaald om de kosten zo laag mogelijk te houden. Uiteindelijk heeft het mij met extra garantie iets meer dan 1100 euro incl BTW gekost.

Geen gebruik van hoeven te maken.

Scorekaart voor EncyClue - EncyShop Amersfoort