Iwonatec GmbH

De website is eenvoudig, en voldoet prima voor het vinden wat je zoekt. Alleen het aanklikken van "Verzendinfo" laat een lege pagina zien. De produktinformatie is redelijk standaard, niet al te uitgebreid. Shoppen is simpel - produkt zoeken, op bestellen klikken en verder winkelen. Je bestelde produkten blijven netjes zichtbaar rechts in het scherm. Ik had mijn bestelling op woensdag rond 18:30 gedaan en ontving meteen een orderbevestiging met pdf document per e-mail. Netjes en overzichtelijk. Ik kwam er bij het bestellen ook meteen achter dat je voor bestellingen boven de 130 euro geen verzendkosten meer betaalt (ik bestelde een redelijk aantal Taiyo Yuden DVDs). Direct na het bestellen heb ik het bedrag overgemaakt.

Verzending is behoorlijk snel gegaan, mijn vooruitbetaling is de volgende dag tegen 14:00 ontvangen (althans rond die tijd ontving ik de betalingsbevestiging). Om 15:15 ontving ik netjes de verzendbevestiging met Track & Trace code.
Op vrijdag ontving ik mijn bestelde produkten in een prima passende doos, namelijk één met 6 compartimenten speciaal bedoeld voor 6 spindels van 100. Ik had ook een 100-spindel Philips DVD+R 's besteld maar er zaten 2 spindels van 50 in de doos. Mogelijk gebrek aan 100-spindels netjes opgelost dus, zodat ik mijn bestelling toch snel in huis had. De lege stukken in de doos waren goed opgevuld met "opblaasplastic" en verder was de doos goed dichtge-'taped'. Kortom, alles perfect geregeld!

Geen ervaring mee tot nu toe.

Scorekaart voor Iwonatec GmbH