Via via bij deze webshop uitgekomen en via MSN contact opgenomen over de voorraad van de producten die ik graag wilde bestellen.
2 van de 3 producten waren op voorraad, het 3e product zou op vrijdag binnenkomen en meteen verstuurd worden.
Ik zou dus mijn bestelling op zaterdag kunnen ontvangen per post.
Dezelfde dag op dinsdag 25-09 mijn bestelling gedaan en meteen het bedrag overgemaakt via internetbankieren.
Na de bestelling kreeg ik netjes automatische email van de webshop.
Op zondag 30-09 eens per email de vraag gesteld wanneer ik de bestelling kon verwachten. Want ik zou hem zaterdags ontvangen, maar niks ontvangen.
Op mijn email is nooit gereageerd, maar ook via MSN kreeg ik alleen te horen dat de bestelling maandag binnen zou komen en meteen verstuurd zou worden.
Op dinsdag maar eens gebeld, want de status stond nog steeds op bestelling ontvangen.
"Heel" toevallig was net op dat moment mijn bestelling binnengekomen en compleet om te verzenden.
Ik zou het dus woensdag 03-10 ontvangen.
Na het telefoontje, werd opeens de status in betaling ontvangen, bestelling compleet en bestelling verzonden aangepast.
Het kan stukken netter, door de status aan te passen wanneer de betaling ontvangen is, wanneer de spullen compleet zijn. Dit wekt ook meer vertrouwen naar de klant toe!
Het zat goed verpakt in een ruime doos en de spullen waren allemaal onbeschadigd.
Een minpuntje, waar ik mij persoonlijk aan stoor, is dat wanneer je spullen besteld, de doos openmaakt waar de spullen inzitten en er een enorme rooklucht uitkomt.
Zodat je weet dat de spullen al lekker een tijdje gelegen hebben voordat ze verstuurd zijn.
Geen ervaring mee.