Completer BV

Ik heb reeds meerdere systemen bij completer aangeschaft en was altijd erg tevreden over de snelheid van leveringen en de goede technische kennis van het personeel.
Omdat ik er toch een beetje uit ben, besloot ik van te voren te bellen. De medewerker die ik aan de lijn kreeg kon mij geen antwoord geven op vragen als: welk moederboard zit er in een door completer samengesteld systeem.
Nadat ik was doorverbonden werd me verteld dat ik beter langs kon komen als ik dit soort zaken wilde weten. Aangezien ik zelf toch in Rotterdam woon, vond ik dit geen probleem.
De medewerker die mij heeft geholpen, of het dezelfde is weet ik niet, kon mij niet vertellen of de 2600pro kaart van msi een passieve of actieve koeling had. Hij ging uit van actief, want passief was bij zo'n kaart niet mogelijk. Toen ik hem op de website van MSI wees, waarbij beide versies staan genoemd, stond hij met zijn mond vol tanden. Uiteindelijk wel gewoon mijn bestelling gedaan, na een aantal keer navragen bij andere medewerkers kwamen we er uit wat ik ongeveer wilde.

Ik ben zeer teleurgesteld in het verdere traject van mijn order bij completer. Waarbij dit voorheen altijd vlekkeloos verliep, was het nu een groot drama.
Er was mij tijdens de bestelling op woensdag 12 september verzekerd dat op zaterdag 15 september ik mijn bestelling (compleet systeem wat geassembleerd moest worden) kon afhalen.
Omdat ik op zaterdag nog niks had gehoord, besloot ik maar eens te bellen. Het moederboard bleek nog niet op voorraad. Toen maar een duurder moederboard uitgezocht, met een kleine korting zodat ik alsnog dezelfde dag de bestelling kon ophalen. Alleen die dag had ik namelijk een auto zodat ik alles gemakkelijk kon vervoeren.
Een klein uur later werd ik door een andere medewerker gebeld.Ook de processor en videokaart waren er niet.
Ook die zijn weer met bijbetaling veranderd.
Ik zou uiterlijk rond 14.00 worden gebeld dat ik het systeem kon ophalen.
Rond 16.45 nog niks gehoord, dus zelf maar gebeld.
Er waren compatibiliteitsproblemen. Kon niet worden opgelost, daarom was de pc pas maandag klaar. Ter compensatie zou mijn order gratis naar me worden verstuurd. Ik heb toen zeer duidelijk aangegeven dat er een afwijkend afleveradres is.

Op maandag werd ik gebeld dat de problemen waren opgelost en dat alles die dag zou worden verstuurd. 's avonds keurig een barcode zodat ik het pakketje kon volgen.
De volgende ochtend was er echter nog steeds geen zending bekend volgens de track en trace site van tnt als ik de barcode i.c.m. mijn postcode invulde.
Waar ik al bang voor was, was gebeurd, niet naar het door mij opgegeven afleveradres werd verzonden, maar naar het factuuradres.
Dit lag echter ruim 100 km verder, dus ook niet echt een mogelijkheid voor me om zelf te herstellen.
Ik wederom bellen. Ze vonden het heel vervelend maar het systeem moest eerst terugkomen, voordat het naar me kon worden verstuurd. De medewerker verzekerde mij dat ik uiterlijk op donderdag het pakketje terug zou hebben. Hij zou zelf naar de TNT bellen om het pakketje terug te halen.
Ik was hier niet mee eens, maar gezien het feit dat het systeem reeds was geassembleerd en mijn goede eerdere ervaringen met uw bedrijf, ben ik hier maar mee akkoord gegaan.
Dezelfde dag (dinsdag 15 september) zou ik nog worden gebeld om te bevestigen dat de zending terug kwam naar Rotterdam.
De hele dag, geen telefoon gehad.
Die avond per email alles maar geannuleerd.

Volgende ochtend een email gehad dat alles was geannuleerd en werden er excuses aangeboden met een korte uitleg waarom alles zo was misgegaan. Vond ik erg netjes, maar simpelweg te laat.

Vrijdag 26 september werd ik gebeld door een medewerker van completer dat het pakketje door mij was geweigerd en nu retour was gekomen bij completer. Natuurlijk erg vreemd telefoontje gezien de voorgeschiedenis, maar na een korte uitleg van mijn kant was hem alles duidelijk.

Scorekaart voor Completer BV