Completer BV

De website is duidelijk. Als je aan een Pc iets wijzigt, wordt de prijs meteen aangepast. Alles spec' s worden goed vermeld. Je kunt niet met Creditcard betalen, de mogelijkheden zijn rembours en vooruitbetaling. Ik heb gekozen voor vooruitbetaling, meteen na bestelling kreeg ik bericht over de betaling met ordernummer, rekening etc.. Na betaling zeer snel bericht dat de Pc verzonden zou worden. De bereikbaarheid van Completer is redelijk: ze hebben een eigen forum, en op mail wordt goed gereageerd. De openingstijden van de technische dienst (10:00 - 17:00, ma-vr) zijn wat beperkt.

De verzending was zeer snel. Meteen na onvangst van de betaling is 't pak met de post verzonden.Ik had niet eens tijd om status-updates te lezen, toen was 't pak er al. Goed verpakt, geen enkele transport schade. Alles zat erop en eraan, mijn gewenste extra's (extra fan, grote schijf) waren keurig aanwezig.

Helaas liet de eindcontrole van de YS Pc die ik kocht wat te wensen over: meteen na installatie begaf de Pc 't helemaal. In overleg met Completer de Pc toch maar teruggezonden (RMA, geen verzendkosten). Vrijdag middag op de poast, woensdag al weer terug, met een nieuwe voeding en een nieuw moederbord. Na enkele dagen begin de ratelende/tikkende schijf toch ook alarmerend te worden (raar: Samsung, die moeten heel stil zijn). Weer overleg Completer: ik kreeg (tegen betaling) een nieuwe schijf, dan kon ik m'n data overzetten, dan de defecte terugsturen (RMA) en dan kreeg ik m'n geld terug. Weer geen enkel probleem. Binnen enkele dagen de schijf, en na partitioneren/formatteren/overzetten de andere retour: de dag erop had ik m'n geld al terug.
Beide problemen zijn dus m.i. door Completer snel en correct opgelost.

Scorekaart voor Completer BV