Wilde snel een nieuwe LCD-TV, had al een poosje de Samsung LE40M87D op het oog.
Eerst mijn eigen LCD-TV verkopen en aangezien dat deze sneller verkocht is dan verwacht wilde ik z.s.m. de LE40M87D kopen.
Collega van mij had deze de week ervoor besteld en deze was snel geleverd, duurde één dag langer als bij mij aangezien hij bij een andere bank zit.
Gekozen voor Best Prices aangezien deze ook de goedkoopste is en mijn collega snel geholpen is.
4-9 omstreeks 10 uur gebeld of deze snel geleverd kan worden.
Is op voorraad bij leverancier, zou dus snel kunnen.
Ik weborder aangemaakt en meteen geld overgemaakt.
Daarna gebeld dat ik het besteld en of ze mij wilde berichten of het geld binnen was.
11 uur bevestiging binnen gehad dat het geld binnen was.
Van Rabo naar Rabo rekening.
5-9 in de middag gebeld of tv al binnen was bij hun, dit werd bevestigd en zou dezelfde dag nog verzonden worden.
6-9 omstreeks 12 uur de tv in mijn armen gesloten.
Al om al een zeer positieve en snelle levering.
Bij alle telefoontjes werd deze snel opgenomen en werd ik vriendelijk te woord gestaan.
Website is goed overzichtelijk en alle info staat bij het artikel vermeld.
Het enige wat ik wel jammer vond is dat je op de website niet kan zien wanneer iets verzonden is en geen track en trace nummer.
Dat laatste is niet zo erg aangezien de levertijd heel snel is verlopen, dan heb je er niet zoveel aan naar mijn mening.
Als ik op de website had kunnen zien dat het verzonden is (meestal gaat dat ook gepaard met een email), dan scheelde dat weer een telefoontje.
Verzending in doos van tv door aparte maatschappij.
KlantenserviceGeen oordeel aangezien hier "nog" geen gebruik van heb hoeven maken.