Pick2Pay

Ik zocht een nieuw model receiver van Onkyo namelijk de TX-505 E (zwart).

Deze was nog nergens leverbaar in Brabant (ook niet bij de officiele Onkyo dealers)
Ik had gebeld naar een paar officiele Onkyo dealers wat deze receiver moest gaan kosten, 399,- Euro.

Ik gezocht op internet en had hem bij 1 intenetshop zien staan voor 299,- inclusief verzendkosten maar nog niet leverbaar.....

Toen kwam ik bij Pick2Pay terrecht op hun site maar hun hadden de receiver niet op hun site staan, dus heb ik een e-mail gestuurd ofdat hun de gezochte receiver wel hadden.

Kreeg dezelfde dag nog netjes een antwoord terug via e-mail dat hun die hadden staan op voorraad en de kosten moesten komen op 279,- incl btw.

En als ik hem wilde bestellen ik een reply terug moest sturen met mijn naam en adres gegevens.

Dat heb ik gedaan, daarna krijg je een mail dat de bestelling klaar staat in het magazijn en dan krijg je een e-mail met de vooruitbetaal gegevens.

Ik betaalde gelijk vroeg in de ochtend en dezelfde ochtend kreeg ik weer een e-mail dat de bestelling verstuurd was met een track en trace link die supergoed werkte van TNT!!!

Kortom, ik ben goed geholpen en snel via e-mail geantwoord wat ik zeer op prijs stel!!

Track and trace werkte super bij TNT en werd snel bij mij snel thuis bezorgd in de orginele doos waar hij goed zat ingepakt!!

kosten voor verzending waren 10 euro!!

Kan ik nog niet over oordelen, maar denk dat het wel goed zit bij dit bedrijf!!!

Scorekaart voor Pick2Pay