Troelstra Computers

Op 23 augustus ging ik naar Troelstra om een nieuwe videokaart te kopen. Uit hun folder had ik de Sapphire X1950 Pro 512 mb gekozen. Deze kostte 159,95, een prijs die erg dicht bij de webshop prijzen komt. Toen ik echter bij de verkoper bekend maakte die kaart te willen kopen, werd er ineens al erg moeilijk gedaan, en de verkoper vreesde dat deze kaart niet aanwezig zou zijn. Na een snelle check in het systeem bleek zijn vrees inderdaad de waarheid. Ik gaf aan de kaart wel te willen laten bestellen, maar dan moest ik een aanbetaling doen. Prima, dat vind ik niet erg. Maar de verkoper gaf aan dat mocht er wat aan de kaart mankeren, of hij zou niet bevallen, dat ik hem dan niet terug mocht brengen. Toen ben ik maar weggegaan. Als ze een folder uitbrengen met een kaart die ze neit eens op voorraad hebben dan denk ik wel even twee keer na voor ik het bestel. Als de verkoper dan ook al meteen moeilijk gaat doen over de evt. garantie dan hoeft het voor mij al niet meer

Scorekaart voor Troelstra Computers