Ik koop al regelmatig van webshops en ondanks dat AQ4U er eenvoudig uitziet, de persoon erachter steekt er echt effort in en dat merk je als klant ook. Ook op diverse fotografie gerelateerde forums zie je regelmatig positieve ervaringen voorbij komen (AQ4U schijnt ook 'huisleverancier' te zijn van www.EOSDigitaal.nl). Betaling is alleen mogelijk via vooraf betalen, maar dat is met dit soort zaken zeker geen punt.
Dit was mijn derde aankoop. De eerste waren 2x accu, vervolgens een afstandsbediening en nu als laatste een grip. Allen voor Canon 400D.
Op alles werd prompt gereageerd tot zelfs in de late avonduurtjes. De communicatie verloopt relaxed en constructief.
Indien de verpakking het toelaat, is het gewone verzend post (met bubbelverpakking). Werkt prima voor deze eenvoudige en goedkope zaken. De grip werd met aangetekende post verstuurd.
Dit was trouwens een aardige:
Kreeg op dezelfde avond van bestelling een mail (22:20 uur) of het een probleem was dat de bestelling ongeveer een week zou duren. Voor mij geen punt, en tot mijn verbazing werd deze binnen 4 dagen al bezorgd. Hij kent zijn eigen levertijden niet
Over de accu's en afstandsbediening is dit niet relevant.
De grip daartegen werkte uitstekend, maar ik had het idee dat de ontspanknop misschien iets te diep zat verwerkt waardoor je grotere kans hebt dat je de camera beweegt bij afdrukken (tenminste... dat gevoel had ik - mogelijk een productiefout?). Hierover een vraag gesteld en AQ4U reageerde erg positief op mijn constatering en stelde voor het even aan te zien en als het toch niet lekker ging, dan vooral deze komen om te ruilen. Dit omdat een productiefout zeker niet uitgesloten was.