Nu voor de 2e maal een bestelling gedaan bij deze shop. De eerste keer(eind juli 2007) een 66 cm JVC LCD TV en nu 2 BARKAN ophangbeugels. Voor deze shop gekozen vanwege het feit dat ik de LCD zelf kon ophalen in Wageningen, wat dicht bij mij in de buurt is. Ik had wat de LCD zoiets van die ga ik niet via een transportbedrijf laten komen, daar is de LCD mij iets te kostbaar voor. Mede vanwege meerdere reviews op deze site ook voor deze shop gekozen.
Shop reageert zeer snel op mail, binnen een uur antwoord op alle vragen!!! Qua bestelling krijg je ook meerdere bevestigingsmails. Of dat ook track en Trace is weet ik niet aangezien ik dus naar Wageningen ben gereden.
Had wat de LCD het geluk dat het de laatste was. Zie hem nu ook niet meer op de site staan. Stond wel even in bestelling maar nu dus niet meer.
Voor het ophalen wordt 2,96 euro aan administratiekosten gerekend, dat bevreemd mij wel een beetje maar het bedrag valt allerzins mee.
Niet bereikbaar via telefoon, maar gezien de snelheid van reageren via mail is dit niet nodig. Prijzen voor de LCD en beugel liggen zeer scherp, niet goedkoper waargenomen en icm met de service is dit een zeer goede shop te noemen.
Zelf opgehaald in Wageningen, betaald met PIN. Je haalt e.e.a. op in een zeer net grandcafe waar mensen ook wat zitten te drinken. Toen ik kwam stonden er 4 LCD's klaar om opgehaald te worden, wel apart om te zien hoor. De verpakking was af fabriek van JVC dus gewoon in stevig piepschuim. Daar heeft deze shop bij afhalen geen omkijken naar denk ik zo.
KlantenserviceGarantie indien nodig zou via JVC lopen, Die hebben reparatiecentra's begreep ik. Maar de shop was bereid om hierin te voorzien. Nog niet nodig gehad overigens.