Belzaak.nl

Ik heb een abonnement verlenging aangevraagd met mobiel internet en de M700 van E-ten.

De website is overzichtelijk en op email van potientiele klanten wordt snel gereageerd, op email van bestaande klanten (service gerichte vragen, minder snel).

De bestelstatus is erg overzichtelijk en actueel. Per email wordt de klant op de hoogte gehouden zodra er iets verandert aan de bestelstatus.

De verzending is goed en stevig verpakt en redelijk snel in huis. Er wordt gebruik gemaakt van een Track en Trace code maar deze werkte bij mij niet.

Het juiste product werd geleverd, wel met een stanley mes spoor aan de zijkant.

Doordat mijn internet abonnement pas begin augustus inging heb ik pas toen de E-ten echt volledig in gebruik genomen.
Tegen de volgende problemen liep ik op:
1. De GPS werkt niet. Welk programma ik ook probeer, de GPS word niet gevonden, ook niet op de COM poort die in de instelling van het apparaat staan. De GPS viewer van ETEN geeft ook een error en programmas als GSPDash, GPSTuner etc. kunnen allemaal niet connecten. Ook via auto-detect wordt er geen GPS gevonden.

2. Het toetsenbord werkt niet goed. Er moet heel langzaam getypt worden en de toetsen moeten relatief lang ingedrukt worden. Dit is zowel in Word, Excell, Outlook, SMSjes en op internet. Zodra men op een normaal tempo typt worden letters overgeslagen, ookal worden deze wel goed ingedrukt. Snel iets typen is al helemaal niet mogelijk. Het geheugen is niet vol en het toestel zelf verwerkt alles snel.

3. De batterij gaat amper twee dagen mee. WIFI en Bluetooth zijn hierbij uitgeschakeld, na 2 minuten gaat het toestel automatisch uit en de lichthoeveelheid staat op 50% en er wordt maar 2 keer per dag met gebeld en af en toe een smsje verstuurt. Dit is volgens mij erg kort, omdat ik op diverse fora lees dat gebruikers met deze instellingen er gemiddeld 8 dagen mee doen en dan ook nog regelmatig gebruik maken van WIFI.
Daarnaast aangegeven dat het amper paar weken geleden is en het om fabricage fouten gaat. Tevens gevraagd wat ze voor oplossing bieden ook omdat ik geen gebruik kan maken van mijn internet abonnement die ik erbij afgesloten heb.

Hierover gemaild met Belzaak, krijg direct een mailtje terug met stukje gekopieerd tekst over dat ik me op het E-ten forum moet melden. Verder niks over mijn opmerking dat het paar weken geleden is en het probleem met het doorlopen van mijn internetabonnement.
Ik vind dit heel slordig en nogmaals gemaild hierover. Hier is niet opgereageerd.

Ik vind het belachelijk dat ze me met een toestel van nog geen paar weken oud direct doorverwijzen naar de leverancier terwijl ik het product bij Belzaak gekocht heb. Ook bieden ze geen klantvriendelijke oplossing aan mbt het doorlopen van mijn internet abonnement.

Ik had beter het toestel in een winkel kunnen kopen, dan was de kans groot dat het toestel zonder problemen omgeruild zou worden (zoals bij de PDAshop). Het product was vanuit Belzaak geleverd niet goed en naar mijn mening is Belzaak hier verantwoordelijk voor en dus ook voor de onkosten die ik maak. Ik ben daarmee erg teleurgesteld in de service van Belzaak.

Momenteel ben ik kijken welke (juridische) stappen ik kan ondernemen om toch de onkosten vergoed te krijgen.

Scorekaart voor Belzaak.nl