Prima website, informatie is uptodate en correct. Nadat je een bestelling plaatst wordt je prima op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Correcte mailtjes, prettig dat er naast het geautomatiseerde stuk ook nog ruimte is voor een persoonlijke noot.
Betaald via Ideal en later via overboeking, verliep allemaal keurig. Er wordt ook teruggemeld dat betaling ontvangen is.
1e bestelling: verliep helemaal volgens afspraak. Stevig verpakt, via track en trace te volgen.
Omruiling: Wederom keurig verpakt en te volgend via Track en trace. Daarnaast kwam het feit dat ik op vakantie ging en de Vosonic graag mee wilde nemen. Versturing moest binnen zeer kort tijdsbestek geregeld worden en Gilbert heeft alles in het werk gesteld om dit geregeld te krijgen! Dat was super, want ik had hem op tijd binnen! Ondertussen regelmatig mailcontact hierover zodat ik volledig op de hoogte bleef. Perfect geregeld.
Ik ben perfect geholpen door Gilbert. Als eerste al telefonisch bij de keuze van de imagetank. Ik twijfelde tussen 2 modellen en Gilbert kon prima een vergelijk maken tussen de twee produkten en de produkteigenschappen ervan. Na een aantal dagen kreeg ik een telefoontje of het lukte met de keuze en of er nog verdere vragen waren (zeer attent!). Uiteindelijk heb ik een keuze gemaakt voor de Nexto Ultra. Nadat ik deze thuisgestuurd had gekregen kwam ik er toch achter dat een schermpje voor mij onmisbaar was. Ik heb contact opgenomen met de Shop 4 memory en het probleem voorgelegd. Ik mocht de Nexto zonder problemen omruilen tegen een Vosonic mét schermpje. Dat noem ik nog eens service!