Website bevat wat een webshop moet hebben. De informatie die erop vermeld wordt is goed, en klopt ook.
Ik heb een Acer Aspire 5920G met garantie uitbreiding besteld op 15 augustus, en kreeg een paar minuten later meteen de bestelbevestiging.
De volgende dag (16-08) heb ik 's middags even een mailtje gestuur met de vraag hoelang het ging duren voordat de order opgehaald kon worden. Hierover werd ik 2 minuten later zelfs even gebeld. Dat is iets wat ik nog nergens heb meegemaakt, goede service. De laptop zou diezelfde middag of de volgende dag binnen komen. Dat was na een uurtje duidelijk, want ik kon de bestelling komen ophalen. Kon zelfs tussen 20.00 en 20.30 uur terecht om de bestelling af te halen, dit was geen probleem.
De uitbreiding van de garantie wordt netjes door EncyClue verwerkt, en daar krijg ik nog een bevestiging van. Kortom, een goede shop, en een goede service, en een shop om opnieuw iets te bestellen!
Antwoord op mailtjes is echt verbazingwekkend snel. 2 minuten en je hebt al een antwoord terug!!
Geen oordeel omdat de besteling is afgehaald. Maar zendingen zullen vast wel goed verpakt geleverd worden.
KlantenserviceNadat ik thuis was van het afhalen va de bestelling merkte ik op dat het serienummer op het factuur niet overeen kwam. Hierover heb ik een mail gestuurd, en kreeg meteen de volgende ochtend een mail terug dat het gewijzigd zal worden. Kreeg diezelfde middag nog netjes een mail toegestuurd met het goede factuur. Anders zou het met garantieverwerkingen fout gaan.