1to0

Zoals reeds door meerdere aangegeven is, is de website erg sumier en niet echt overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Maar met wat moeite kun je toch alles vinden. Alles staat inderdaad op backorder, maar ervaring leert dat dit niet echt veel uitmaakt, de producten zijn toch rap te verkrijgen en de verzending vind snel plaats.

Ik had wat vragen over een NDAS case, en deze werden ook rap beantwoord. Ik was ook nog een item vergeten erbij te bestellen; na een mail of de order nog aangepast kon worden werd snel en correct geantwoord. Ik kon gewoon een nieuwe order aanmaken en via de mail gewoon het oude en nieuwe ordernummer doorgeven met de vraag of deze gekoppeld konden worden. Geen enkel probleem.

Verzending keurig; mail binnen met tracktrace nummer en is ondanks backorders snel verzonden. Goed verpakt; al prefereer ik liever van die luchtkussentjes vulling ipv die piepschuim dingetjes (geeft zo'n troep)

Nog geen ervaring mee. Heb wel aanvullende informatie doorgegeven mbt mijn bestelde NDAS apparaat in de hoop dat dit voor toekomstige kopers erbij vermeld wordt.

Scorekaart voor 1to0