deWinkel

2 weken voordat mijn broer op vakantie ging hier een digitale camera voor hem besteld. Duidelijke website, groot aanbod en goede prijzen.De gewenste camera, de IXUS 800 IS en extra accu, was op voorraad en gunstig geprijsd. Voorwaarde was dus dat hij binnen 2 weken binnen was, want hij moest mee op vakantie. Direct betaald via ideal.

De voorraad status stond op 'ruim op voorraad, indicatie ontvangst 1 a 2 dagen'. Orderbevesting direct na bestelling ontvangen, maar de verzending-bevestiging liet enkele dagen op zich wachten. Na telefonisch contact (prima bereikbaar) werd er aangegeven dat er morgen een nieuwe lading camera's verwacht werd en dan direct verzonden zou worden (blijkbaar toch niet op voorraad). Dit was geen probleem aangezien er nog ruim een week te gaan was voor de vakantie. Na 2 dagen nog geen verzend bevestiging gehad en nogmaals gebeld. Blijkbaar waren er meer orders van deze camera want er werd verteld dat de ontvangen camera's al verzonden waren aan andere wachtende bestellers en ik nog niet aan de beurt was. Diezelfde dag zou er wederom een lading camera's komen en er werd mij verzekerd dat ik dan wel aan de beurt was (misschien mede door mijn uitleg van de situatie ivm vertrek vakantie). Inderdaad de volgende dag de camera en extra accu prima verpakt ontvangen.

Ik geef een goed omdat ik 2 maal prima te woord ben gestaan. De uitleg van dewinkel.nl was acceptabel en het is begrijpelijk dat dit in de vakantieperiode (de drukste periode voor cameraverkoop) voorkomt. Wel moet gezegd dat de voorraadstatus niet geheel betrouwbaar is. Telefonisch contact is wellicht het meest betrouwbaar als de ontvangsttermijn van de producten heel strict en belangrijk is.

Nog niet nodig gehad

Scorekaart voor deWinkel