(Vrijdag) 13-07 Ochtend - Een R4DS+ Transcend geheugenkaart en sleutelhanger besteld en met iDEAL betaald.
13-07 Middag - Status op uitgeleverd!
De website is redelijk overzichtelijk en nette prijzen. Statusupdates alleen wat minder aangezien je niks per mail krijgt.
Ze gebruiken GLS (www.gls-netherlands.com) voor de verzending. Hier ben ik wat minder over te spreken. Op zaterdag bezorgen ze schijnbaar niet en er wordt standaard geen track&trace code verstrekt (alleen bij vertraging). Maandag kwam de koerier. Ik heb de bel 's ochtends niet gehoord en zijn (achteraf gezien) de spullen bij de overburen afgegeven. Die er vervolgens om kwart over 5 's middags mee aan kwam zetten. Het is in mijn ogen voor de koerier een kleine moeite om een briefje door de bus te doen met daarop het huisnummer waar het is afgegeven. Nu had ik geen flauw idee wat er mee gebeurd was.
De ontvangen geheugenkaart bleek niet van Transcend maar van Kingston (Japan) te zijn. Deze schijnt beter compatible te zijn met de R4DS, dat is dus alleen maar beter (geeft aan dat ze kennis van zaken hebben). De combinatie van R4DS+2gb Micro SD is nu wel 6 euro duurder geworden.
De spullen waren overigens goed verpakt door Sidder!
De sleutelhanger zat niet in de envelop bijgesloten, wel de handleiding (schijnbaar vergeten, vrijdag de 13e heh). **'s avonds** Een mailtje over gestuurd en 5 minuten later een reactie dat het wordt nageleverd! Vandaag binnen, prima dus!