Electro-Magazijn

Gekocht: Philips 32PFL5322 LCD-TV

Het is de eerste keer dat ik bij deze winkel besteld hebt. Dit heb ik gedaan vanwege de zeer goedkope prijs voor het toestel dat ik hebben wilde. Ik ben ze in eerste instantie niet tegen gekomen in de Tweakers.net pricewatch, maar na iets langer op internet rondgekeken te hebben ben ik toch bij deze winkel uitgekomen.

Ze verkopen over het algemeen geen computer spullen maar alleen wit en bruingoed.

De website ziet er eerlijk gezegd beroerd uit, ondanks dat is het wel makkelijk om te vinden wat je weten wil als het erop staat. Producten zijn makkelijk te vinden en makkelijk te bestellen via de webshop. Tevens wordt er aan gegeven dat als het product dat je hebben wilt er niet bijstaat dat je kunt bellen om het telefonisch te (laten) bestellen.

De mogelijkheden van betalen vindt ik ook een beetje beperkt maar heb er zelf geen last van gehad. Het is niet mogelijk om via creditcard of IDeal te betalen, dit staat althans niet vermeld op de website.

Mocht het product afgehaald worden, dan is dat mogelijk op verschillende locaties in nederland. Van elk van deze locaties is keurig aangegeven waar ze zich bevinden, hoe je er moet komen en op welke tijden je er terecht kunt (Verschillen per locatie)

Na het bestellen op donderdagavond kreeg ik vrijdag morgen een mailtje dat mijn bestelling was doorgevoerd en ik de tv woensdag af kon halen. Was wel maar het enige mailtje wat ik ontvangen heb van hun, maar voor mij was dat voldoende.

Ik heb de winkel over het algemeen een GOED gegeven omdat ze doen wat ze zeggen te doen. En dat is besparen op alles behalve de service voor de klant. Tot voor zover ik gemerkt heb klopt dat ook. De website is op bespaard, het afhaalpunt is gewoon een loods van een ander bedrijf. Maar de levering was snel, bij ontvangst van de bevestiging wist ik precies wanneer ik de tv op kon halen.

Nou ja verzending, ik heb het product opgehaald op 1 van hun afhaallocaties. Toen ik daar aankwam stond de tv netjes klaar.
Ik had besloten om te pinnen bij afhalen en dus werd ik bij binnenkomst na de doos met tv te hebben gezien naar de pin-automaat geleidt om te betalen. Waarna we (de verkoper en ik) de tv bij mij in de auto hebben gezet.

Geen ervaring mee, en dat hoop ik ook niet te krijgen.

Scorekaart voor Electro-Magazijn

Qshops